Thursday, January 27, 2011

Ribut melanda

Oooiii nak tsunami ke??


Cakap baik-baik cikit ye.Mintak jauhlah tsunami datang Malaysia
Tajuk tue tak ade kene mengena pon dengan ape yang di hamburkan disini







Nak cerite cikit.

Semalam anak aunty i sebok dan bertungkus lumus nak buat keje sekolah.
teringat zaman i sekolah dulu giler liat lah nak buat keje sekolah..Tue sebab terlalu cerdik sekarang..ahhaha

Die siap menangis-nangis  tue letih nak buat..Walhal 2 pages je kot..Malas tahap gaban betol dak sorang tue aunty i siap marah-marah die suh siapkan keje 2 gak.

Yang die pon buat perangai tak nak buat..siap guling mcm hindustan lagikk..Memang nak kene rotan nie kata ibu die.Still buat memek muka mintak di kakikan. Memang tahap everest mals die tue..Alasan penat g koko.Padahal kat sekolh men kejar-kejar dengan kawan2 die malam dah malas.





Ibu die da naik fedupp nak layan.Aku ingat ibu die nak balu die..So aku pon nak cabut lu kot aku aku sekali kene tibai..



Sekali daa ibu die kata 
--
-
Nak tahu ibu die kata apa





"esok ade subjek math tak"

Jawapan die

"Tak ade" (dengan nada merengek)

Ibu die balas balik

"Kalau tak ade tak payah la buat esok je buat"

die menyahut


"yeke"(muka sengeh macam tempoyak busuk)


kata ibu die lagi

"iye..esok je buat dah simpan je"

die pon kata

"ok..(muka suka plus mintak di tampo-tampo akibat merengek tadi)








Aku pon gelakk..haha.Sebab aku pon macam tue kalau jadual aku tak menunjukkan esok tak ade subjek urgent keje sekolah 2 so aku tak akan buat..Aku akan bersenang lenang saja tapi bila dah esoknya ade tapi still tak buat aku mengelabah tak tentu arah dan terus terpikir esok pagi2 copy paste je jawapan kawan kelas dan tido dengan lena..ahahha.siotttkann...




BYyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee




2 comments:

YanaMIB said...

mesti letih kn nk lyn ank dia..hihi..

erm ai rs kn utk komen box ni better yu buat pop up window..lbh convenience..boleh klik kat link bawah ni utk tutorial k ^_^


POP UP WINDOW MEMUDAHKAN

Cikziee said...

memang letihh byk kerenah..huhu

thx yana >_<