Sunday, January 30, 2011

Bila ada idea tak nak tulis bile tengah blur nak menulis

Hemmm..Tak faham betul la..bila tiba waktu nak berkarya..ewaahh..Otak jem tinggal beli roti je lahap..Blur je tak tahu nak taip ape..Duduk depan PC terpingga-pingga macam orang bodoh..Dok ketuk-ketuk keyboard kot-kot la keluar idea..Hampeehhh sebutir dua pun tak ade..Sudahnya dok seboklah baca blog orang len tengok orang post entri berduyun-duyun..Yang aku nie 1 pon tak ade..Bagaimana mahu maju..huh!

Tapi bila tak duduk depan PC or bukak laptop kat umah dok sibuk melayan perasaan gelora ketika itula bermacam-macam benda aku nak taip tulis..Waktu itu boleh buat lebih 10 entri waa cakap lu.Tapi dan ketika itu jugak lah malas badan nak bukak laptop line macam harap kadah yang mintak di maki-maki..Buat aku berdosa je taw..

2la die masalah yang aku hadapi selama nie..Aiissshhh sabar jelah..cubalahkan time ade idea 2 terus kua ayatnya bak mesin phostat ke mesin fax..Ha esok aku g opis senangla aku time dan updated blog setipa saat..Tapi itu hanyalah angan matjenin aku je..huhu

Serius otak blurr jeeee..Lagi2 gaji tak masuk nie.Semua urat sendi aku malas belaka..Boss harap maklum la ye..Hari ini saya malas buat keje mood keje langsung tak ade..Sape suh boss masuk gaji lambat kan dah memberontak diri ini..haha..Tapi aku da settle smua keje pagi td taw.,.Mood raya kot nak cuti panjang..haha..macam aku yang raya..Gelojohhh je kau jahh!

Luahan hati,,uwaaaa....Assalammualaikaumm >_<

2 comments:

shah-kayrul said...

salam perkenalan...

nak idea cepat kluar??? ambik keyboard ketuk kepala...hehehe

gurau jer..dtg follow blog nie...

Cikziee said...

kekeke..mmmg burger benjo yang kuar..